Basalt hajlított szélű tányér, steak tálaláshoz

Kód: RV642667
Márka: REVOL
12 590 Ft
Raktáron (6 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez az egyedi „steak” tányér úgy néz ki, mintha palakőből lenne, a valóságban viszont festett porcelánból készül. A tányérhoz ramekin formát is vásárolhat (termékkód: RV640300 vagy RV640304 ) a Cook&Play sorozatból, mely pontosan beleillik a tányér sarkában található mélyedésbe.

A Basalt sorozat termékei kiváló minőségű, francia porcelánból készülnek, amely kadmium- és ólommentes, 100%-osan természetes anyag. Ráadásul a porcelán a pórusmentességének köszönhetően nem szívja magába se a zsiradékot, se a baktériumokat, ezért szagtalan és kifejezetten higiénikus. A Basalt termékek ellenállnak a hősokkoknak, használhatóak sütőben (max. 300°C-ig) és mikrohullámú sütőben, továbbá tárolhatóak akár mélyhűtőben is és nem utolsó sorban tisztíthatóak mosogatógépben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tányérok
Garancia: 2 év
Alak: Szögletes
P Kategóriák: Tányérok
Sorozat: REVOL Basalt
Szín: Színes
Terméktípus: Étkező/klub

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben. 104397