Joseph Joseph

BarWise™ fémkupaknyitó tárolórésszel

16 db kupak is elfér benne

  • 6 088 Ft
  • raktáron 14 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: JS20089
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph BarWise™
Dizájner: Factorydesign
Szín / méretek: 4,5 x 4,5 x 16 cm
Anyag: BPA mentes műanyag
mosogatógépben nem tisztítható
rozsdamentes acél
szilikon

Termékleírás

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Söröspalackok nyitása szemetelés nélkül

Megoldás: kupakgyűjtősBarWise fémkupkanyitó

Amikor sok üveget kell kinyitnunk hirtelen, egymás után, sokszor nincs idő eltakarítani a kupakokat. Partikon, estélyeken, szilveszteri bulikon, grillpartikon... vagy egyszerűen csak a a terített asztalnál, ahol nincs a közelben szemetes, nagyon praktikus segítség ez a tárolórésszel ellátott sörnyitó. Hihetetlennek tűnik, de 16 darab kupak elfér benne!!!

  • Újragondolt sörnyitó tárolórésszel.
  • Ergonomikus kialakítású fogantyú.
  • Tapadásgátló bevonattal ellátva.
  • Csak nedves ronggyal törölgetve tisztítsuk.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 20089

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.