Boska

Bark rusztikus sajttálaló deszka, "M"

minden egyes darab eredeti

  • 9 236 Ft
  • raktáron 2 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: BO364045
Márka: Boska
Sorozat: Boska Bark
Szín / méretek: hosszúság kb. 40 - 45 cm, szélesség kb. 20 cm, magasság kb. 2 cm
Anyag: kőrisfa
mosogatógépben nem tisztítható
polírozott
tárolható hűtőben

Termékleírás

A Boska Holland Cheesewares® több mint száz éves tradícióra építő vállalkozás, melyet a 19. század végén alapított a Bos család. Az alapítás óta már 4 generáció váltotta egymást a vezetésben. Az eredetileg kovácsmesterséggel foglalkozó családi vállalkozás azóta komoly, innovatív céggé fejlődött, amely minden ízében tökéletes, elsőosztályú sajtkéseket, sajttálaló deszkákat és különféle kiegészítőket gyárt sajtokhoz. A Boska a lehető legszélesebb társadalmi rétegek igényeit igyekszik kielégíteni, hiszen minden sajtot szerető ember kedvében akar járni. A cég filozófiája szerint a sajtfogyasztás egy kiváló közösségteremtő erő, s a boldogsághoz elég egy kis finom sajt és egy jó társaság. Ha a Boska termékeivel terítünk, a sajt tálalása igazi élménnyé válik! A Boska Holland Cheesewares hű maradt a gyökereihez és megszámlálhatatlan elismerést, díjat nyert, közülük is az utóbbiak közül a legjelentősebb a Red Dot Design Award 2016, amely már magában minőségvédjegynek számít a piacon.

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

GYARTÓ KÓDJA: 36-40-45

A márkáról Boska

Boska

A holland Boska Holland Cheesewares®a sajtfogyasztás szakértője. A céget 1896-ban alapították Bodegraven városkájában, és a Bos család négy generációja alatt a sajtpiac elsőosztályú szakértőjévé nőtte ki magát. Napjainakban 85 országban, és számos rangos dizánj díj büszke tulajdonosa.