A terméket már nem értékesítjük

Bark rusztikus sajttálaló deszka, "M"

minden egyes darab eredeti

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Boska Holland Cheesewares® több mint száz éves tradícióra építő vállalkozás, melyet a 19. század végén alapított a Bos család. Az alapítás óta már 4 generáció váltotta egymást a vezetésben. Az eredetileg kovácsmesterséggel foglalkozó családi vállalkozás azóta komoly, innovatív céggé fejlődött, amely minden ízében tökéletes, elsőosztályú sajtkéseket, sajttálaló deszkákat és különféle kiegészítőket gyárt sajtokhoz. A Boska a lehető legszélesebb társadalmi rétegek igényeit igyekszik kielégíteni, hiszen minden sajtot szerető ember kedvében akar járni. A cég filozófiája szerint a sajtfogyasztás egy kiváló közösségteremtő erő, s a boldogsághoz elég egy kis finom sajt és egy jó társaság. Ha a Boska termékeivel terítünk, a sajt tálalása igazi élménnyé válik! A Boska Holland Cheesewares hű maradt a gyökereihez és megszámlálhatatlan elismerést, díjat nyert, közülük is az utóbbiak közül a legjelentősebb a Red Dot Design Award 2016, amely már magában minőségvédjegynek számít a piacon.

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

KÓD: BO364045

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése

Fejlesztjük a Kulinát az Ön számára!

Jelenleg kulcsfontosságú változások vannak folyamatban raktárkezelésünkben az rendelések még gyorsabb feldolgozása érdekében. A csomagok szállítását ezért 2020.4.6-ig felfüggesztjük. Köszönjük a megértését! A Kulina csapata.