A terméket már nem értékesítjük

Atria evőeszköz: desszertes villa

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Az Atria desszertes villa gyönyörűen kiegészíti az e sorozatba tartozó evőeszközöket az étkezés lezárásánál, azaz a desszertnél, mely habkönnyű piskótatésztából készült, epres krémmel bevont süti, vagy tejszínhabos csokiszuflé formájában kerül az asztalra.

Az Atria desszertes villa különböző kalácsok, sütemények, torták tálalásánál használandó, de ugyanolyan jó hasznát veszi például előételekhez, apróbb sós finomságokhoz is. A desszertes villával a süteményből többnyire egy darabkát le lehet vágni, majd rászúrni. Általában három foga van, az eleje kisebb és szűkebb kialakítású, mint a főételes villáé.

A visszafogott dizájnnal rendelkező Atria evőeszközkészletet mindennapi használatra szánták. Funkcionalitását a családi összejövetelek és ünnepségek során is jól ki tudja használni. Sőt, egyszerűen összepárosítható különböző, akár klasszikus vagy modern stílusú porcelánokkal is.

Az Atria evőeszközkészletet kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® nemesacélból (18/10) készült, ami 72%-ban acélból, 18%-ban krómból és 10%-ban nikkelből tevődik össze. Tartós, nem rozsdásodó, élelmiszer savaknak ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen csillog és könnyen tisztítható.

KÓD: WM1276646040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése