KitchenAid

Artisan kávédaráló, aszfaltszürke

nagyméretű őrlőkövek

  • 95 023 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: KA5KCG0702EMS
Márka: KitchenAid
Sorozat: KitchenAid Artisan
Szín / méretek: aszfaltszürke; magasság 24,9 cm; szélesség 25,4 cm; vastagság 15 cm; súly 4,5 kg
Anyag: műanyag
öntött fém
rozsdamentes acél
üveg

Termékleírás

A csomagolás a következőket tartalmazza:

  • 1 db Artisan kávédaráló
  • 1 db kefe az őrlőkövek tisztításához
  • 1 db kávékimérő (térfogata 7 gramm)

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon.

Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.

Türelmét és megértését előre is köszönjük!

Az amerikai KitchenAid gépeket, ha hallásból nem is, látásból mindenki ismerheti. KitchenAidet használ szinte minden híres szakács vagy gasztroblogger, és ha elég szemesek vagyunk, a legtöbb amerikai filmben és TV-sorozatban is felfigyelhettünk rá, mint az amerikai konyha alapfelszerelésére. És nem hiába! A cég már 1908-tól gyártja a konyhai csodaremekeit, melyek az egyik legpompásabb minőséget és teljesítményt nyújtják a piacon! Arról már nem is beszélve, hogy a KitchenAid gépek szinte a szivárvány minden színében kaphatók, jellegzetes dizájnjuk pedig már 1937-ben alakot öltött és azóta is töretlenül sikernek örvend. A márka leghíresebb termékei közé az ún.bolygómozgású Artisan gépek tartoznak, de ezek mellett számos konyhai kisgépet és temérdek hasznos kiegészítőt, valamint a sütést-főzést megkönnyítő termékeket kínál.

GYARTÓ KÓDJA: 5KCG0702EMS

A márkáról KitchenAid

KitchenAid

Elnézését kérjük, a Kulina jelenleg ezt a márkát nem értékesíti a magyar piacon.