-38 %

Kód: RV648362
Márka: REVOL
Sorozat: REVOL Arborescence
Szín / méretek: elefántcsontfehér, Ø 16 cm
Anyag: használható fagyasztóban
használható mikrohullámú sütőben
Revol porcelán
sütőben 300 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

Az Arborescence sorozat termékeiről röviden:

  • Egyedi dizájn, amit a természet, a fák világa inspirált.
  • Minőségi, francia porcelánból készülnek.
  • A porcelán robosztus és időtálló, alkalmas mindennapos használatra.
  • Sütőben (max. 300°C-ig) és mikrohullámú sütőben is használható.
  • Tisztítható mosogatógépben.

Arborescence – a természet inspirálta porcelán.

A fa az élet szimbóluma, mely az örök fejlődésre, a növekedésre, a folytonos megújulásra utal. Ez a természet alkotta csoda szolgál inspirációként a Revol társaságnak. Munkájuk során a forma, a szín és az anyag harmonikus egységére törekszenek. A porcelán elegáns, egyben rusztikus felülete a Revol társaság formatervezőinek mesteri munkájának eredménye, melyet hosszas és gondos tervezés előzött meg. A porcelán kiégetése során a színkeverék, a zománc és a lángok erősségének tökéletes aránya lehel életet a termékekbe.

A francia REVOL társaság Arborescence sorozatának termékei kiváló minőségű, francia porcelánból készülnek, amely nem tartalmaz se kadmiumot, se ólomot, 100%-osan természetes, ráadásul pórusmentességének köszönhetően nem szívja be se a zsiradékot, se a baktériumokat, ezért szagtalan és kifejezetten higiénikus. Ez a porcelán jól bírja a hősokkot, használható sütőben (max. 300°C-ig), mikrohullámú sütőben és mélyhűtőben is, valamint tisztítható mosogatógépben.

GYARTÓ KÓDJA: 648362

A márkáról REVOL

REVOL

A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben.