Akció
-25 %

WMF

Ambiente Cromargan protect® evőeszköz: desszertes villa

  • 5 099 Ft 3 799 Ft
  • raktáron 1 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

Az Ambiente desszertes villa különböző kalácsok, sütemények, torták tálalásánál használandó, de ugyanolyan jó hasznát veszi például előételekhez, apróbb sós finomságokhoz is. A desszertes villával a süteményből többnyire egy darabkát le lehet vágni, majd rászúrni. Általában három foga van, az eleje kisebb és szűkebb kialakítású, mint a főételes villáé.

A WMF márka új Ambiente evőeszközkészlete ellentétes elemeket rejt magában. A nyakrész lekerekített formája széles és lapos nyélbe megy át. A kanál és a villa esetében a nyak és a merőrész között látványos bolthajtás van. Pont ez a dekoratív elem varázsolja egyedivé az Ambiente evőeszközöket. A finom szélek kényelmes fogást tesznek lehetővé. Az evőeszközök egyszerűségük révén könnyen igazodnak környezetükhöz a megterített asztalon.

GYARTÓ KÓDJA: 12.2864.6340

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1228646340
Márka: WMF
Sorozat: WMF Ambiente
Dizájner: Peter Ramminger
Szín / méretek: hosszúság 160 mm
Anyag: Cromargan protect® rozsdamentes acél
polírozott
tisztítható mosogatógépben