A terméket már nem értékesítjük

Alteo evőeszköz: desszertes villa

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Az Alteo desszertes villa gyönyörűen kiegészíti az e sorozatba tartozó evőeszközöket az étkezés lezárásánál, azaz a desszertnél, mely habkönnyű piskótatésztából készült, epres krémmel bevont süti, vagy tejszínhabos csokiszuflé formájában kerül az asztalra.

A desszertes villa különböző kalácsok, sütemények, torták tálalásánál használandó, de ugyanolyan jó hasznát veszi például előételekhez, apróbb sós finomságokhoz is. Kihasználható sós előételek, apró finomságok, füstölt lazacos tekercs, sajtos falatkák és más ételek fogyasztásánál is. Általában három foga van, az eleje kisebb és szűkebb kialakítású, mint a főételes villáé.

A rozsdamentes Cromargan® nemesacélból készült Alteo evőeszközöket tiszta körvonal és józan, funkcionális dizájn jellemzi. A hosszú és vékony, gömbölyded alakú nyél kényelmesen kézbe fogható. A kések kovácsolt pengéi hosszantartó élességet biztosítanak. Az evőeszközöket mindennapi használatra szánták, mosogatógépben tisztíthatók.

Az Alteo evőeszköz kiváló minőségű Cromargan®rozsdamentes nemesacélból készült, ami 72%-ban acélból, 18%-ban krómból és 10%-ban nikkelből tevődik össze. Tartós, nem rozsdásodó, élelmiszer savaknak ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen csillog és könnyen tisztítható.

KÓD: WM1178646030

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése