A terméket már nem értékesítjük

Ajándék sütőtál készlet, 3 részes, krémszínű/clay

3 különböző méretű sütőtál ajándékcsomagolásban

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Az Emile Henry sütőtál készlet a következőket tartalmazza:

  • 1 db nagyobb tál 36x23 cm, belső méretek: 28x20 cm
  • 1 db közepes tál 29x19 cm, belső méretek: 23x15 cm
  • 1 db kis tál 22x14 cm, belső méretek: 17x11 cm

A tálkészlet egy kisebb, közepes és egy nagyobb tálból áll. Ajándékdobozban szállítjuk, ezért garantáltan örömet szerez minden alkalommal, amikor kedve támad valami finomat sütni és előveszi. A krémszínű kivitelezésnek köszönhetően rendkívül természetes hatást kelt, ezért bármilyen stílusú beltérben jól fog mutatni.

A lasagne sütőtál alakjának köszönhetően nem csak lasagne készítésére alkalmas, de használható például muszakához, rakott zöldégekhez, felfújtakhoz és különféle kalácsokhoz is. Ergonomikus fülekkel van ellátva a könnyebb manipulációért, alapanyaga - a High Resistance® technikával előállított kerámia – pedig sokáig megtartja a hőt.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 270 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

KÓD: EH029750

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése