Ajándék a kert szerelmeseinek

Ajándék a kert szerelmeseinek

 

Kertek, teraszok és erkélyek tulajdonosai számára

Kertek, teraszok és erkélyek tulajdonosai számára. Fantáziadús és stílusos találmányok a növénytermesztéshez, kültéri dekorációk és megvilágítás. Az iparág vezető márkáitól. 

Csiripelés egyenesen az ablak előtt

 Ezek a madáretetők jellegzetesek, és a természetet közvetlenül otthona ablaka másik felére hozzák. Az etetők és itatók a kisebb madarakat vonzzák, és úgy tervezték őket, hogy közvetlenül az ablakra lehessen rögzíteni. A madarak így közelről is megfigyelhetők. Nagyszerű ajándék a természet szerelmeseinek és a gyermekes családoknak.

 

 

Ajándék a kert szerelmeseinek

 

 

Szobanövények szerelmeseinek

A szobanövények ismét nagy sikert arattak. Az anyák és nagymamák még mindig szeretik őket, és az fiatalabb generációk világszerte újból beléjük szerettek. Élővé és széppé teszik otthonunkat. Különösen, ha több időt töltünk ott.

Az önitató kaspó nagyszerű ajándék minden szobanövény kedvelő számára. Akár most kezdik, akár a legjobb ellátást szeretnék nyújtani kedvenc növényeiknek. És hogy ezek egyben természetes lakberendezési tárgyak is? Az Eva Solo skandináv márka számára ez magától értetődő. A Hygge a márkának DNS-ében van..

Tekintse meg az összes Kulina tippet az állat- és növényvilág szerelmeseinek szánt ajándékokhoz: