3 Sprouts

3 Sprouts egy csapat barátságos állattal együtt gondoskodik gyermeke fejlődéséről, neveléséről, egészséges étkezési szokásairól és szobaszervezéséről. Nézd meg az uzsonnás táskákat, játékdobozokat és egyéb tárolási megoldásokat, és győződj meg róla, milyen jól szervezett lehet szülőnek lenni!
összesen 67 termék
Játéktároló doboz FOX 33 cm, bézs, 3 Sprouts
9 990 Ft
3SPIBXFOX
Játéktároló doboz LAMA 33 cm, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
10 190 Ft
3SPIBXLLM
Gyerek uzsonnás doboz DEER pink, 3 Sprouts
5 340 Ft –5 %
5 070 Ft
3SP3SLUNDE
Játéktároló doboz KLOKAN 33 cm, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
10 190 Ft
3SP3SSBKA
Szennyes táska SWAN 70 l, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
9 790 Ft
3SP3SLHSW
Mosózsák OCTOPUS 70 l, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
12 290 Ft
3SP3SLHOC
Tároló doboz CRATE M, 28 cm, összecsukható, zöld, 3 Sprouts 3SPICMDGN
Játéktároló doboz PES 33 cm, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
8 190 Ft
3SP3SSBDO
HEDGEHOG pelenkatartó, bézs, 3 Sprouts
7 590 Ft
3SP3SDCHED
Játéktároló doboz SHEEP 61 cm, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
14 290 Ft
3SP3STCSHE
Fürdőszoba rendező SHARK 38 cm, szürke, 3 Sprouts
Újdonság
12 290 Ft
3SP3SBSSH
Gyerek ebédes táska LAMA, 20 cm, narancssárga, 3 Sprouts 3SPILULLM
Mosodazsák LAMA70 l, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
12 290 Ft
3SPILHLLM
Játéktároló doboz VELRYBA 61 cm, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
17 390 Ft
3SP3STCWH
Szennyestáska KOZA 70 l, bézs, 3 Sprouts
Újdonság
12 290 Ft
3SP3SLHGO
Tároló doboz CRATE L 43 cm, zöld, 3 Sprouts
6 270 Ft
3SPICLGGN
Fel
További termékek

3 Sprouts - egy vicces módja annak, hogy rendet tegyen gyermeke szobájában

3 Sprouts egy olyan márka, amely 2007 óta kínál innovatív és funkcionális tárolási megoldásokat gyermekek számára. A márkát három barát alapította, akiknek közös szenvedélyük, hogy jól megtervezett, szórakoztató és funkcionális termékeket hozzanak létre a gyermekek számára. A trió látta, hogy a piacon hiány van olyan tárolási megoldások terén, amelyek nemcsak praktikusak, hanem vizuálisan is vonzóak a gyerekek és a szülők számára, akik gyakran keményen próbálják rendben tartani a gyerekeik játékait.

Tanítsd meg a kicsiket, hogyan rendezzék el a játékaikat a 3 Sprouts

A márka értékei és jövőképe olyan termékek létrehozása körül forog, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem környezetbarátok, fenntarthatóak és kiváló minőségű anyagokból készülnek. Elkötelezettek amellett, hogy innovatív és kreatív terveket kínáljanak, amelyek inspirálják a képzeletet és elősegítik a szervezetet a gyermekek életében. Remekül megtanítják a gyerekeket arra, hogyan tartsanak rendet a belső térben, miközben stílusos díszei lesznek.

A márka rendszerező és tároló megoldásai többféle méretben és kivitelben kaphatók, így a szülők könnyen megtalálhatják a gyermekük igényeinek megfelelő terméket. A Kulina weboldalon összecsukható játékdobozokat, textil tárolóedényeket, könyv- és magazinrendezőket, hordozható játék- vagy kozmetikai szervezőket, valamint néhány ajtó- és falszervezőt is talál.

Nem csak a játékszervezők...

3 Sproutskatalógusában széles termékválasztékot kínál, beleértve a játéktároló megoldásokat, az uzsonnás táskákat és az uzsonnás dobozokat - mindet megtalálja a Kulina oldalon. Az állatos nyomatok és a dizájn az, ami kiemeli termékeiket. Az állatos nyomatok szeszélyes és vidám hangulatot kölcsönöznek a hétköznapi tárgyaknak, így azok még vonzóbbá válnak a gyermekek számára. Az uzsonnás táskák és uzsonnásdobozok könnyen tisztíthatók, nem mérgező anyagokból készülnek, és vidám és játékos dizájnjuknak köszönhetően a szülők és a gyerekek egyaránt szeretik őket. Az uzsonnás dobozok három rekesszel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a hozzávalók szétválasztását és a változatos ételek összeállítását.

Ha tehát stílusos és modern módon szeretné rendbe tenni a gyerekszobát, és szeretné, ha a gyerekek aktívan részt vennének a takarításban, vagy ha törődik a gyereke étrendjével, és szeretné, ha házi készítésű uzsonnát kapnának az iskolában, akkor mindenképpen nézze meg a 3 Sprouts gyerekbarát termékek kínálatát a Kulina oldalon.