20000 FT értékű ajándék

Kód: DP20000HUF
Márka: Kulina
20 000 Ft
Raktáron (25 db)

Értékes és szívesen látott ajándékot keres szeretteinek Karácsonyra vagy születésnapra?A Kulina ajándékutalvánnyal a megajándékozott bármit beszerezhet kívánságai, ígényei és ízlése szerint. Az álomotthonukhoz. Ráadásul a Kulina ajándékutalványok KÜLÖNLEGESEK. KOMOLYAN!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Értékes és szívesen látott ajándékot keres szeretteinek Karácsonyra vagy születésnapra?A Kulina ajándékutalvánnyal a megajándékozott bármit beszerezhet kívánságai, ígényei és ízlése szerint. Az álomotthonukhoz. Ráadásul a Kulina ajándékutalványok KÜLÖNLEGESEK. KOMOLYAN! Nincs többé fel nem használt vagy nem kívánt utalvány! Mi egy prémium webáruház vagyunk, és természetesen prémium szolgáltatást nyújtunk. És ez vonatkozik az ajándékutalványokra is.

  • A tulajdonosnak...ööö...egy életre van ideje, hogy igényt tartson rá. Határtalan. Komolyan!
  • Az utalvány kedvezményes árucikkekre is beváltható. Komolyan!
  • Az utalvány egy másik kedvezményes utalvánnyal vagy ajándékutalvánnyal is kombinálható. Komolyan!
  • Az utalvány fel nem használt értékét visszaadjuk a címzettnek. Komolyan!
  • És nem csak ez! Ha a címzett nem választ semmit (ami szerintünk nem valószinű ) akkor az utalvány teljes összegét visszatérítjük. Komolyan!

Az utalvány beváltható online a www.kulina.hu weboldalon. Az ajándékutalvány beváltásának részletes feltételei és utasításai: www.kulina.hu/hogyan-lehet-beváltani-az-utalványt

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ajándékutalványok
Súly: 0.1 kg
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: