Fazekak szószokhoz

összesen 39 termék
Lábas FUNCTION 4 16 cm, üvegtetővel, WMF
56 380 Ft
WM0763166380
Lábas PRIMA MATERA 18 cm, de Buyer
259 990 Ft –31 %
179 200 Ft
DB620618
Lábas NORDIC KITCHEN 16 cm, tálakkal, Eva Solo
38 280 Ft –12 %
33 400 Ft
ES280216
Tapadásmentes serpenyő INGENIO UNLIMITED L7633032, 20 cm, Tefal TEFL7633032
Lábas 28 cm, Mauviel
161 890 Ft –19 %
Lábas 28 cm, Mauviel
Raktáron (1 db)
130 050 Ft
ML521028
Lábas INGENIO UNLIMITED L7632832 16 cm, Tefal
13 990 Ft
TEFL7632832
Lábas M´6S 14 cm, réz, Mauviel
106 590 Ft –8 %
97 730 Ft
ML51014
Pan INGENIO UNLIMITED 26 cm, Tefal
15 790 Ft –8 %
14 470 Ft
TEFL7630532
Lábas INGENIO UNLIMITED 18 cm, ezüst, Tefal
13 990 Ft –10 %
12 540 Ft
TEFL7632932
Lábas M´6S 20 cm, réz, Mauviel
127 590 Ft –16 %
106 730 Ft
ML51020
Lábas COOK EAT B9212274 16 cm, Tefal
11 470 Ft
TEFB9212274
Lábas M´6S 16 cm, réz, Mauviel
111 790 Ft –7 %
102 930 Ft
ML51016
Lábas WHITE LINE 16 cm, fehér, Eva Solo
35 990 Ft –15 %
30 580 Ft
ES256618
Lábas 16 cm, réz, Eva Solo
55 890 Ft –4 %
53 520 Ft
ES271012
Lábas WHITE LINE 1,1 l, Eva Solo
33 590 Ft –14 %
28 670 Ft
ES256611
Lábas EDO 14 cm, rozsdamentes acél, Alessi
27 590 Ft
ALPU10514
Nyeles lábas fedő nélkül Ø 16 cm viseo®
27 990 Ft –2 %
27 360 Ft
FS08415716101
Lábas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 cm, 1,9 l, Fissler
59 490 Ft –2 %
FS84148201000
Fel
További termékek

Szószos edények – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhába

Mi alkotja a szószos edényt?

A szószos edények alacsonyabbak, mint a hagyományos edények, átmérőjük kisebb, mint a lábasé, és hosszú nyéllel rendelkeznek, mint egy serpenyő. Folyadékok tűzhelyen történő főzésére szolgálnak, különösen, ha sűrítést vagy redukálást igényelnek (például szószok, rizottó stb.). A hosszú nyél megkönnyíti az edény helyben tartását, miközben a folyadékot fakanállal kevergetjük.

Mire használjuk a szószos edényt?

A szószos edények nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • szószok elkészítése és sűrítése
  • kis adag levesek, pörköltek, gyermekételek, szószok főzése
  • például zabpehely vagy puding elkészítése
  • kis adag ételek melegítése
  • étel készítése egy vagy két ember számára

Melyik szószos edényt válasszam?

A Kulinában a szószos edények széles választékát kínáljuk (nézze meg legkeresettebb edényeinket itt), amelyek különböző anyagokból készülnek, és megbízhatóak, illetve különböző színekben kaphatóak különböző belső dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik szószos edényt válassza, olvassa el az edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat itt, és tekintse meg a WMF, Zwilling, Fisslerrozsdamentes acél szószos edényeinket. Néhány edényünk fedővel van felszerelve, néhány pedig sütőben való használatra alkalmas.

Tippünk: Ha gyönyörű edényeket keres konyhájába, nézze meg a Mauviel, de Buyer vagy Eva solo edényeket. Egy életen át kitartanak, és nagyon előkelően néznek ki, különösen, ha edénytartóra akasztják. Itt olvashatja el a szószos edényekről szóló általános vásárlási útmutatónkat.

Hogyan kell gondoskodni a szószos edényekről?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzésnél. Ha pénzt fektet be kiváló minőségű edényekbe, gondoskodnia kell arról is, hogy azokat megfelelően gondozza. Hogyan vigyázzon az edényekre és a serpenyőkre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye a serpenyőt mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, inkább fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon.
  • ne hagyja koszosan a serpenyőt éjszakára, illetve ne áztassa hosszú ideig (különösen, ha rozsdamentes acélból készült),
  • ha szeretne megszabadulni a rozsdamentes acél edény felületén lévő foltoktól, tisztítsa meg rozsdamentes acél tisztítására alkalmas tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámiabevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas serpenyőben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.