Casserole fazekak

összesen 46 termék
Lábas DUETTO+ G7194455 20 cm, 3 l, fedővel, Tefal
13 190 Ft –6 %
12 290 Ft
TEFG7194455
Lábas DUETTO+ G7194655 24 cm, 5 l, fedővel, Tefal
16 690 Ft –5 %
15 790 Ft
TEFG7194655
Magas lábas ADAMANT 20 cm, fekete, alumínium, Fissler
53 890 Ft –16 %
FS156114200000
Lábas PROFESSIONAL "S" 24 cm, fedővel, Zwilling
40 590 Ft
ZW71082240
Lábas VITALITY 16 cm, 1,5 l, fedővel, Zwilling
39 090 Ft –3 %
37 710 Ft
ZW66462160
Lábas 12 cm MINI, WMF
Lábas 12 cm MINI, WMF
Raktáron (6 db)
12 670 Ft
WM0712766040
Lábas DUETTO+ G7194355 18 cm, 2 l, fedővel, Tefal
11 390 Ft –7 %
10 490 Ft
TEFG7194355
Lábas SAN FRANCISCO 20 cm, 2,1 l, Fissler
21 990 Ft –10 %
19 790 Ft
FS40123200000
Lábas VITALITY 20 cm, fedővel, Zwilling
42 180 Ft
ZW66462200
Magas lábas VISEO 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84117240010
Lábas PRO 20 cm, Zwilling
42 690 Ft –6 %
39 730 Ft
ZW65122200
Lábas TWIN CLASSIC 20 cm, Zwilling
43 350 Ft
ZW40912200
Lábas PRO 16 cm, fedővel, Zwilling
37 190 Ft –5 %
34 980 Ft
ZW65122160
Lábas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 cm, 2,6 l, Fissler
66 190 Ft –6 %
FS84138200000
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.